Nieuws

 • Toegangscontrole Vandaag is de paslezer van de poort in het hekwerk in werking gesteld. Hiermee is zowel de toegang tot de kantine als de algemene toegang tot het park afgesloten door paslezers. Dit betekent dat toegang tot het tennispark per heden enkel mogelijk is door middel van een geldige KNLTB-pas van UVV Tennis. De dubbele poort, welke bestemd is voor groot materieel, is per heden dicht en op slot en daarmee niet meer toegankelijk voor voetgangers.

  lees meer
 • Vorige week hebben wij jullie geïnformeerd over de geplande werkzaamheden die op ons tennispark. Middels dit bericht geven wij jullie een update van de werkzaamheden.

  lees meer
 • Tijdens de ALV van 23 maart 2017 is besloten dat het tennispark van UVV Tennis meer afgesloten zou moeten worden. Door afsluiting van het park wordt mogelijke diefstal van meubilair, onbevoegd gebruik van de banen (zwarttennissers) en de komst van hangjongeren tegen gegaan. Aangezien er in de komende jaren veel geïnvesteerd zal worden in onder andere horecavoorziening, meubilair en aankleding van het park is beveiliging van deze investeringen gewenst.

  lees meer
 • Dunlop - PR

  Rob van Dal

  lees meer
 • Vanaf aanstaande zaterdag start de tweede editie van de Utrechtse Tenniskampioenschappen. Van 11 tot en met 19 maart worden op 15 Utrechtse tennisparken wedstrijden gespeeld om de winst tijdens het grootste tennistoernooi van Nederland. Ook UVV Tennis stelt haar banen voor deze kampioenschappen beschikbaar en om deze reden zijn op een aantal momenten geen banen beschikbaar voor vrij spelen. Tijdens de volgende momenten zijn de banen exclusief gereserveerd voor de UTK: - zondag 12 maart van 09:00 tot 19:00 uur - maandag 13 maart van 18:00 tot 22:30 uur - zaterdag 18 maart van 09:00 tot 21:00 uur Houdt rekening met bovenstaande als je volgende week vrij wilt spelen. De lessen op maandagavond gaan wel door.

  lees meer
 • Traditiegetrouw start UVV Tennis het nieuwe tennisseizoen met een openingstoernooi. Dit jaar is dat op zondag 2 april. Zin om weer de baan op te gaan, je voor te bereiden voor de voorjaarscompetitie, iedereen weer zien die je in de wintermaanden hebt gemist of gewoon handig dat je tennissen en je nieuwe pas ophalen kunt combineren? Allemaal goede redenen om 2 april van de partij te zijn!

  lees meer
 • Nog een gelukkig, gezond en sportief 2017 toegewenst namens Yvo Steenberg, Jan den Oudsten en Ayrin van Dal-Peters van de actviteiteincommissie! Wij hopen dat jullie weer veel zin hebben om de baan op te gaan in dit nieuwe jaar. In elk geval kan dat op zaterdagavond 18 februari, want dan organiseren wij weer het jaarlijkse Krokustoernooi, vanaf 18.30 uur op de binnenbanen van sportcentrum Oudenrijn. De inschrijving daarvoor is NU geopend!

  lees meer
 • Sommige UVV-leden begonnen zich al lichtelijk ongerust te maken. Wanneer is nu dat Kerstballentoernooi? Nou, op zaterdagavond 10 december dus. En de inschrijving is NU geopend (via deze link)!

  lees meer
 • De clubkampioenschappen zijn alweer achter de rug en we kijken terug op een erg geslaagde en gezellige week. 53 Deelnemers tennisten zich in zes dagen door 68 wedstrijden, van love games tot spannende driesetters. Gelukkig kon dit aardig tussen de buien door en hoefden we slechts een enkele keer de wedstrijden te onderbreken. Dit alles leverde 11 winnaars op, aan wie op zondagmiddag hun prijs uitgereikt werd.

  lees meer
 • Senioren 14 tot 19 juni 2016 De clubkampioenschappen komen er weer aan! De senioren spelen in verschillende categorieën onderlinge partijen. En ook dit jaar willen we er weer een succes van maken en iedereen zoveel mogelijk wedstrijden laten spelen. Ook als je zelf niet hoeft te spelen is er genoeg te doen. Tijdens het weekend is er op zaterdagavond 18 juni een feestavond met zomerse BBQ waarbij ook de competitieteams in het zonnetje gezet worden. Op zondag 19 juni zijn de finalewedstrijden, met daarnaast een springkussen voor de kids. Aan het eind van de middag is de prijsuitreiking, met aansluitend de trekking van de loterij met kans op diverse leuke prijzen! We zouden het gezellig vinden als je er ook bij bent!

  lees meer

Sponsoren

 • Intersport
 • BTA
 • Ester2improve
 • Intratuin

Realisatie: verenigingenweb