Nieuws

Doe mee op 9 december aan het Après-Sint-Toernooi

Ayrin van Dal-Peters

Wanneer is ook alweer het Kerstballentoernooi? Dat is toch altijd in december? Yep! Alleen dit keer is het vervangen door het Après-Sint-Toernooi. En wel op zaterdagavond 9 december, vanaf 18.30 uur. De inschrijving is nu geopend!

Sommige dingen van het Après-Sint-Toernooi lijken wel verdacht veel op het Kerstballentoernooi. Het vindt plaats op de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn, aan de Europaweg in Vleuten. Het begint om 18.30 uur. Er zijn dubbel- en mixpartijen. En de laatste wedstrijden eindigen om 23.00 uur, waarna er natuurlijk nog geborreld moet worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per persoon, ter plekke te voldoen; van dit bedrag wordt de baanhuur betaald en bovendien is dit inclusief een welkomstdrankje. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. En... er is plek voor maximaal 40 deelnemers, dus wees er snel bij. In aanvulling op al deze kenmerken van het toernooi, zal de activiteitencommissie nog voor wat surprises zorgen!

De inschrijving verloopt via de UVV-app. Klik en klaar! Mocht dat niet lukken, neem dan contact op met de activiteitencommissie (Jan den Oudsten, Yvo Steenberg of Ayrin van Dal) via ac-tennis@asvuvv.nl of op het nummer 06-48135682 en je wordt aan de lijst toegevoegd. Ook voor vragen kun je hier terecht. Voor inschrijvingen geldt: wie het eerst komt... Mocht het aantal inschrijvingen de 40 deelnemers overschrijden, dan werken we met een reservelijst. Als je dus ingeschreven hebt, maar bij nader inzien toch niet kunt, laat het dan snel weten, want dan kunnen wij wellicht iemand van de reservelijst blij maken.

Ongeveer een week van te voren ontvangen alle deelnemers de laatste info voor het toernooi. Het belooft een gezellige, sportieve en verrassende avond te worden. Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet, Jan, Yvo en Ayrin

Sponsoren

  • BTA
  • Ester2improve
  • Intersport

Realisatie: verenigingenweb