Nieuws

Feestavond bij UVV Tennis

Ayrin van Dal-Peters

Op vrijdag 31 augustus is er een feestavond bij UVV Tennis, een niet te missen onderdeel van het befaamde UVV Open!

In het weekend daaraan voorafgaand begint het jaarlijkse open toernooi bij UVV Tennis, een sportieve en gezellige toernooiweek. De formule daarvan is ondertussen wel bij iedereen in Leidsche Rijn en omgeving bekend. Maar nieuw is dat er dit jaar ook een feestavond is ingepland tijdens het UVV Open en wel op 31 augustus.

De feestavond begint al op tijd, rond etenstijd, met een BBQ. Deelnemers betalen een bijdrage van € 7,50 per persoon en kunnen daarmee genieten van de BBQ, die naast de tennisbanen klaar staat. Tijdens de feestavond vinden er ook een paar veelbelovende tennispartijen plaats, een paar ware publiekstrekkers. En om het feest compleet te maken,is er ook een DJ ingehuurd: DJ Kinnaj, een bekend talent uit Leidsche Rijn. Genoeg ingrediënten om er een gezellige avond van te maken. De eindtijd is rond middernacht. Dus houd de hele avond vrij! Vrienden, familie, buren of andere bekenden zijn eveneens welkom! Hopelijk tot dan!

Sponsoren

  • BTA
  • Intersport
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb