Nieuws

Inschrijving kerstballentoernooi (15/12) geopend!

Ayrin van Dal-Peters

Kerst... dat is niet meer zo ver weg. En daar gaat iets belangrijks aan vooraf, namelijk het traditionele Kerstballentoernooi bij UVV Tennis. Dit jaar is dat op zaterdag(avond) 15 december. Start 18.30 uur. Plaats: de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn. Be there!

Voor wie denkt, wat is dat voor een toernooi? Dat is een jaarlijks indoor dubbel- en mixtoernooi voor alle seniorleden van UVV Tennis. Afhankelijk van leeftijd en niveau mogen ook jeugdspelers (met toestemming van hun ouders / verzorgers) deelnemen. Alle deelnemers worden om 18.30 uur in het sportcentrum verwacht, waar een kop koffie of thee klaar staat en de wedstrijdindeling bekend wordt gemaakt. En om 19.00 uur sharp gaan de eerste partijen de baan op. Elke partij duurt 40 minuten, in totaal zijn er zes ronden, waarbij de indeling zodanig wordt gemaakt, dat elke deelnemer minimaal 3 partijen speelt. Om 23.00 uur eindigen de laatste wedstrijden en aansluitend is de prijsuitreiking (ja, die is de moeite waard!). En ook voor degenen die niet in de prijzen vallen is het de moeite waard om nog even te blijven, want dan is het borreltijd!

Om deel te kunnen nemen, is een inschrijving vereist - dit om een speelschema te kunnen maken. Inschrijven kan met één klik in de UVV-app (nog niet via de nieuwe Club-app overigens). Mocht dat niet lukken, meld je deelname dan bij één van de leden van de activiteitencommissie (Ayrin van Dal, Roy de Groot en Yvo Steenberg). Zij zijn te bereiken via 06-48135682 (bij voorkeur via What's App) of op het mailadres ac-tennis@asvuvv.nl. De activiteitencommissie doet altijd serieus haar best om gelijkwaardige partijen te maken, die voor iedereen op zijn of haar eigen niveau leuk zijn. Soms komt het niet helemaal zo uit, en dan vragen we enige flexibiliteit van de betrokken spelers.

Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen. Bij méér dan 40 inschrijvingen, wordt gewerkt met een reservelijst. Mocht je ingeschreven hebben, maar bij nader inzien toch niet kunnen, meld dit dan ook, want dan kunnen we misschien nog een ander UVV-lid blij maken met een plek in het toernooi.

Aan deelname is een bijdrage verbonden van € 10 per persoon. Dit geld wordt gebruikt om de zaalhuur, een welkomstdrankje, de borrelhapjes en de prijzen te financieren. Overige drankjes tijdens deze toernooi-avond zijn voor eigen rekening. Het inschrijfgeld kunnen deelnemers ter plekke voldoen.

Tot zover alle info tot nog toe! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het de activiteitencommissie weten. En anders, vooral inschrijven en al je andere clubgenoten bij UVV-Tennis ook aansporen om mee te doen! Hopelijk tot 15 december!

Sponsoren

  • BTA
  • Intersport
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb