Nieuws

Inschrijving Openingstoernooi 31 maart 2019 geopend!

Arwin Bisoen

Een nieuw tennisseizoen staat weer voor de deur! Bij UVV Tennis trappen we het seizoen traditiegetrouw af met het jaarlijkse openingstoernooi op onze eigen banen. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 31 maart. De inschrijving voor het openingstoernooi is inmiddels geopend. Meld je aan via de opties onderaan dit bericht.

Het openingstoernooi is voor senioren in dubbel- en mixvorm: in totaal kunnen er 48 deelnemers meedoen. Indien er meer dan 48 inschrijvingen zijn, dan wordt er gewerkt met een reservelijst. Het openingstoernooi in de middag; zorg dat je uiterlijk 12.30 uur aanwezig bent. De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur en de laatste partijen eindigen om uiterlijk 17.00 uur. Bij mooi weer sluiten we gezamenlijk af met een barbeque. 

Aan deelname is een bedrag van € 5 per persoon verbonden. Dit dien je op de dag zelf contant te voldoen bij inschrijving. In ruil daarvoor ontvangt elke deelnemer een bon voor een kop koffie of thee. Verder wordt dus voorzien in een gezellige en smakelijke afsluiting. Voor alle deelnemers is de BBQ in de prijs inbegrepen. Ook leden die niet meedoen aan het toernooi mogen een hapje mee eten, tegen een kleine vergoeding van € 2,50 per stuk.

Meld je nu aan als deelnemer aan het toernooi! 

Inschrijving voor het openingstoernooi verloopt heel eenvoudig via de UVV-app. Klik bij 'Activiteiten' op het toernooi en bevestig je deelname. Mocht het niet lukken, neem dan contact op met één van de leden van de activiteitencommissie (Arwin Bisoen, Roy de Groot, Yvo Steenberg). Zij zijn ook te bereiken via 06-31994330. 

NB: in combinatie met het openingstoernooi vindt ook de jaarlijkse uitreiking van de nieuwe KNLTB-ledenpassen plaats. Deze pas heb je nodig om toegang te verkrijgen tot het tennispark van UVV alsmede om deel te kunnen nemen aan competitie en toernooien. Vanaf 12.00 uur staat de ledenadministratie klaar om de passen voor jeugd- en seniorleden uit te reiken. De uitreiking kan overigens alleen plaatsvinden, indien de contributie is voldaan. Dus ook als je niet meedoet aan het openingstoernooi, kom dan op 31 maart ook naar UVV toe, om de overige UVV-leden aan te moedigen en om je pas op te halen!

Sponsoren

  • Ester2improve
  • BTA
  • Intersport

Realisatie: verenigingenweb