Inschrijving openingstoernooi (29 maart) geopend!

17 februari 2020

Een nieuw tennisseizoen staat weer voor de deur! Bij UVV Tennis trappen we het seizoen traditiegetrouw af met het jaarlijkse openingstoernooi op onze eigen banen. Dit jaar vindt het toernooi plaats op zondag 29 maart. De inschrijving voor het openingstoernooi is inmiddels geopend!

Het openingstoernooi is voor senioren in dubbel- en mixvorm: in totaal kunnen er 48 deelnemers meedoen. Indien er meer dan 48 inschrijvingen zijn, dan wordt er gewerkt met een reservelijst.

Zorg dat je uiterlijk om 12.30 uur aanwezig bent. De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur en de laatste partijen eindigen om uiterlijk 17.00 uur met aansluitend een prijsuitreiking plaats. Aan deelname is een bedrag van € 5 per persoon verbonden. Dit dien je op de dag zelf contant te voldoen bij inschrijving.

Meld je nu aan als deelnemer aan het toernooi via [email protected] onder vermelding van je voor- en achternaam.

NB: in combinatie met het openingstoernooi vindt ook de jaarlijkse uitreiking van de nieuwe KNLTB-ledenpassen plaats. LET OP, dit jaar is dit alleen van toepassing voor de nieuwe leden die nog geen KNLTB pas hebben ,de KNLTB gaat voor minder plastic en heeft in 2019 een pas uitgegeven die 5 jaar geldig is. Bestaande passen worden voor de leden die lid zijn/blijven geautoriseerd voor 2020, ben je geen lid meer vanaf 1 april, wordt je pas uit het systeem verwijderd. Vanaf 12.00 uur staat de ledenadministratie klaar om de passen voor de nieuwe jeugd- en seniorleden uit te reiken. De uitreiking kan overigens alleen plaatsvinden, indien de contributie is voldaan.

Ook als je niet meedoet aan het openingstoernooi, kom dan op 29 maart ook naar UVV toe, om de overige UVV-leden aan te moedigen en het nieuwe seizoen gezamenlijk af te trappen! Graag tot dan!Sportieve groet, Arwin Bisoen, Roy de Groot, Judith Dulst en Indra Eijgelshoven  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Sportcentrum Paperclip

Parkzichtlaan 201
3451 GX Utrecht