ASV UVV

UVV tennis is als afzonderlijke vereniging aangesloten bij de federatie ASV-UVV. De andere sportonderdelen zijn voetbal, honk- en softbal en volleybal. En ook de liefhebbers van biljarten en klaverjassen komen bij de algemene sportvereniging aan hun trekken. Alle sportonderdelen zijn gevestigd in en rondom sportcomplex De Paperclip, gelegen aan de Parkzichtlaan 201 in Vleuten. Het complex is te bereiken via het nummer 030-2932702. Meer informatie is te vinden via www.asvuvv.nl.

ASV UVV staat voor een zo groot mogelijk familie-sportaanbod. De sporten zijn allemaal geconcentreerd op sportpark De Paperclip en er is een gezamenlijke kantine.

De aansturing van ASV UVV vindt plaats via een zogenaamd federatiemodel. Er is een Algemeen Bestuur, waarin o.a. alle voorzitters van de afzonderlijke sportverenigingen zijn vertegenwoordigd, alsmede een verenigingsmanager. De dagdagelijks aansturing van ASV UVV geschiedt door het dagelijks bestuur, bestaande uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en de verenigingsmanager. Elke afzonderlijke sportvereniging kent vervolgens weer een eigen bestuur. Waar mogelijk en wenselijk zoeken de verenigingen de samenwerking op; dat is met name het geval voor het maken van afspraken over de horecavoorzieningen.