Laddercompetitie

De laddercompetitie is een interne competitie binnen UVV tennis, waarbij een actuele ranglijst wordt bijgehouden voor enkelpartijen, zowel voor heren als dames. De laddercompetitie loopt (vrijwel) het hele jaar door, en is bedoeld om de 'losse potjes tussendoor' net wat meer spanning en echtheid te geven, maar ook zeker om verschillende leden door middel van een leuke pot kennis met elkaar te leren maken.

Dus wil jij wel eens tegen een ander dan 'altijd diezelfde' spelen, of gewoon wat extra wedstrijdervaring opdoen? Doe dan mee! Je kunt op elk niveau meedoen; de ladder sorteert zichzelf automatisch op sterkte, en elke maand krijg je op digitale wijze een suggestiepartij voorgesteld voor een leuke partij tegen een gelijkwaardige tegenstander. 

Meedoen kan door de Scala App te downloaden of te openen. Ga naar 'Leagues' en geef je dan op voor de league UVV (men) / UVV (women). Dan word je ingedeeld in een poule met 4 tegenstanders op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Voor vragen over de App kun je altijd terecht bij [email protected]

Indien je meer informatie wilt ontvangen over deelname, mail dan met Niels de Greef