Competitie spelen

Er is bij UVV Tennis zowel voor senioren als jeugdleden de mogelijkheid om competitie te spelen; hiervoor gelden (vooralsnog) geen wachtlijsten. Daarbij wordt aangesloten bij de KNLTB-competitie: via de voor- en najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie start in april en eindigt eind mei of begin juni. De najaarscompetitie start begin september en eindigt eind oktober. Binnen deze competitie zijn er speelmogelijkheden op vrijdagavond, op zaterdag overdag en zondag overdag. Er zijn herenteams, damesteams en mix-teams, op verschillende niveaus.

Als je mee wilt doen aan de competitie, dan kun je je in teamverband opgeven of als individu. In geval van het laatste zal de TC bezien bij welk team je het best ingedeeld kunt worden. Mocht je wel eens een keer competitie willen spelen, maar niet structureel, dan is het ook mogelijk je bij de TC aan te melden als reservespeler, en dan word je gebeld als andere teams een keer iemand tekort komen door onvoorziene omstandigheden als ziekte of blessures.

De organisatie van de competitie is in handen van de technische commissie, afgekort tot TC. Wil je meer weten over de competitie of wil je je opgeven als deelnemer, dan is de TC te bereiken via [email protected].